About

Wat doen we

Some3else brengt akoestische muziek die perfect past bij uw event en is de ideale muzikale omkadering waar u naar op zoek bent.. U kan ons boeken voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, recepties, privéfeesten, verjaardagsfeesten, aperitiefconcerten, opendeurdagen, tuinconcerten, babyborrels,…
Ons repertoire bestaat uit bekende covers, allemaal in een leuk en origineel akoestisch jasje. Alle stijlen komen aan bod: pop, rock, jazz, bossa nova, ballads …

Aangezien bepaalde vieringen heel persoonlijk en intiem zijn kan er in onderling overleg gekozen worden uit een op maat gemaakt repertoire.

Wie zijn we

Met Silke Mastbooms heeft Some3else niet alleen een getalenteerde, maar ook een uitzonderlijk gepassioneerde zangeres in huis. Ze kreeg in 2012 nationale bekendheid toen ze de tweede plaats haalde tijdens de finale van de eerste editie van The Voice van Vlaanderen.. Ze wordt begeleid door zanger-gitarist Antoine Hertoghe en Sam Manise op piano.
Met deze drie topartiesten staat Some3else voor hoogstaande kwaliteit en pure klasse.

Hun intensieve samenwerking en gedeelde passie resulteerde in echte vriendschap waardoor een zeer warme en gemoedelijke sfeer gegarandeerd wordt!