Evenementen

Trouwmis & Viering

Elke trouwmis is anders. Een klassieke mis in de kerk, een ceremonie in openlucht, of een ander origineel concept. Dankzij onze kleine bezetting is Some3else overal inzetbaar.

Een huwelijk is zeer persoonlijk en daarom bieden wij, naast ons vast repertoire, ook de mogelijkheid om in onderling overleg zelf nummers te kiezen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jullie droomdag onvergetelijk zal zijn.

Ook voor minder leuke momenten zoals afscheid nemen van een dierbare, is Some3else inzetbaar onder dezelfde voorwaarden.

Receptie & Party

Als u gezellige achtergrondmuziek wenst voor een trouwreceptie, een (bedrijfs)evenement, een diner of gewoon een feest bij u thuis, dan is Some3else de juiste keuze. Optreden voor max. 150 personen gebeurt steeds met onze eigen installatie. Daardoor zijn we zeer mobiel en kunnen we ons zelfs tijdens een evenement indien nodig verplaatsen.

In ons repertoire vindt u zowel intieme ballads als opzwepende songs die u niet in een akoestische versie zou verwachten. Ook het soort repertoire is bespreekbaar zodat het perfect in uw concept past.

Bar & Restaurant

Horecazaken leggen hun klanten graag eens in de watten of organiseren jaarlijkse activiteiten met speciale extra's.

Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek of wil u net een knallend feestje met de nodige ambiance in uw zaak?
Dan is Some3else de geschikte band!

Bent u geïnteresseerd in meerdere optredens, dan zorgen wij voor een aangepaste offerte.